Vi har hatt gleden av å bistå Vinderen Sjømat & Delikatesse og vil gjerne gratulere dem med kjempevellykket åpning av butikken sin på VinderenTorvet i dag! Masse folk, blomster og bobler, deilige snitter og en fiskedisk som bugnet over av alt det beste havet har å by på.

Stian Jakobsen, Joakim Grønseth og Kåre Øyen har mer enn 25 års erfaring fra bransjen. De samarbeider med de beste leverandørene for å sikre den høyeste kvaliteten på råvarene med villfanget sjømat i fokus. Tilstede på åpningen var også Eskild Kellmer fra Domstein, en av butikkens hovedleverandører av spesialiteter innen sjømat.

En stor takk til alle som har bidratt med arbeid, tid og kompetanse for Vinderen Sjømat & Delikatesse. En spesiell takk til Tollef Nielsen og Bjørn Rosvold i Nielco for fleksibilitet og tilrettelegging av lokaler og leiekontrakt på VinderenTorvet, Mette Løfblad i Foodtech for tegning av butikk og levering av høykvalitets disker og utstyr og Bjørn Lyche i Lyche & Simonsen for overordnet oppsyn med alle bygningsmessige arbeider.

Nå er det bare å glede seg over at butikken er åpnet, spise masse deilig sjømat fremover og la seg inspirere av gutta bak disken!

www.vinderensjomat.no