DecisionNodes har jobbet mye med ulike oppstartsselskaper de siste par årene og investert betydelig med både tid og penger i enkelte av de selskapene vi har funnet kommersielt mest interessante, deriblant MiniMeis AS. Og akkurat nå har MiniMeis gått “live” på Seedrs https://www.seedrs.com/minimeis, Europas ledende Crowd Funding Equity-platform. Her inviterer vi venner, familie, tidligere kollegaer og eksterne investorer til å være med på laget og sikre videre internasjonal vekst.

Under er mailen som går ut til ulike kontakter.

***

Hei MiniMeiser!

MiniMeis er inne i en veldig spennende fase og åpner nå opp for at du kan bli med på laget gjennom en investering i selskapet, som gjør deg til eier og aksjonær. Investeringen vil gå gjennom Seedrs som er Europas ledende Crowd Funding Equity-selskap.

Investeringsmuligheten med utfyllende informasjon om alle sider av selskapet finner du i denne linken: https://www.seedrs.com/minimeis. Her kan du kan også se en video som presenterer hvor vi er og hvor vi skal. Vi er tilgjengelig døgnet rundt for å besvare alle spørsmål du måtte ha. Det er åpent for investeringer fra kun 10 Euro til 50 000 Euro eller mer.

På 2 år har vi vokst fra godt salg i Norge, til sterk vekst i hele Skandinavia og nå også Tyskland og Nederland. Vi har den siste tiden inngått salgskontrakter med store distributører i Spania, Portugal, Tsjekkia, Slovakia og Kina og er veldig nærme å signere med drømmepartner i USA. Dette krever at vi henter inn midler til vekst.

Teamet er allerede på plass og er ekstremt motivert for å fullføre vår visjon: Gi barn over hele verden den beste utsikten, til alt livet har å by på, fra trygge skuldre.

Alt godt og vi håper å få deg med på laget når vi bygger et selskap til å bli en internasjonal aktør, med god lønnsomhet, sunne verdier og masse engasjement!

Vennlig hilsen

Team MiniMeis: Tarjei, Julius, Marcus, Nina, Thor Christian, Ada og Erlend

* * *
Hvis du har noen spørsmål kontakt oss gjerne på:

tej@minimeis.com (Tarjei, daglig leder, tlf +47 977 21 248)

erlend.glommen@minimeis.com (Erlend, styreleder, tlf. +47 932 20 490)

Facebook: https://www.facebook.com/MiniMeisen/

Instagram: https://www.instagram.com/minimeis/?hl=nb

Det er enkelt å registrere seg på Seedrs – og aller enklest som privatperson. Da velger man «individual investor» og bruker personnr som «tax identification number». Ønsker man å investere via eget firma, velger man «institutional investor» og benytter organisasjonsnummer som «tax identification number».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *