2020 er i gang! Vi håper alle har hatt en flott julefeiring og nytt noen rolige fridager. I DecisionNodes er vi ferdig uthvilte og klare for nye utfordringer.

Men først, takk for året som er gått. I 2019 fokuserte vi mest på eksisterende kunder; våre utvalgte start-ups og gode kunder i olje- og gassektoren. Endel tid brukte vi også på noen spennende prosjekter vi har fulgt en lengre periode og som nå etter innsendte patentsøknader ser ut til å kunne la seg realisere i nyetablerte selskaper.

Den viktigste erfaringen vi tar med oss videre fra 2019 er helt klart denne: Gjennom Minimeis AS har vi bevist at selv med et ganske lite, men spesialisert team i Norge er det mulig å nå ut i et globalt marked. Pappaer og mammaer i over 115 land går nå med barna sine på skuldrene i Minimeis. Det har vært beinhardt arbeid å få på plass logistikk, økonomi og systemer, men det har også vært enormt inspirerende. Time Magazine sin kåring av Minimeis som en av de 100 viktigste innovasjonene i 2019 (sammen med blant Apple AirPods) har ennå ikke gått helt inn over oss.

I 2019 ferdigstilte vi også første kommersielle versjon av dNodes.io, vårt webbaserte verktøy for strategisk beslutningsanalyse. Dette etter lengre tids uttesting i ulike industrier og prosjekter. Offisiell lansering er om bare kort tid og vi er spent på responsen.
Haawal Engineering gjennomførte en viktig emisjon i fjor høst, og med tyske investorer og Innovasjon Norge på laget har de tatt første steg ut i det internasjonale markedet med sine mobile flombarrierer. Tester av systemet har overgått forventningene.

Vinderen Sjømat befester posisjonen som kanskje Oslo beste sjømatforretning, med tre gründere på eiersiden og dyktige ekstrahjelper for avlasting.

En stor takk også i år til dere som holder jungeltelegrafen varm og anbefaler oss videre. Det setter vi stor pris på.

Vi ønsker deg og dine herved et godt tjuetjue!

Ada & Erlend